Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
Intel® Core™ vPro™ processor family

Χώρος εργασίας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

The Workplace for Talent

Το περιβάλλον εργασίας σας βοηθά να προσελκύετε, να αναπτύσσετε και να διατηρείτε τους πιο ικανούς εργαζομένους;

Ή μήπως η επόμενη γενιά ηγετών απομακρύνεται από τον οργανισμό σας εξαιτίας των αναχρονιστικών πρακτικών και της παρωχημένης τεχνολογίας;

Μια νέα γενιά εργαζομένων αλλάζει τις παραδοσιακές πρακτικές και δομές εργασίας. Οι εργαζόμενοι της Γενιάς Y (όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1982 και 2005) είναι οι πρώτοι από τους χρήστες του ψηφιακού κόσμου που δεν τον έχουν γνωρίσει χωρίς το Internet, είναι εκείνοι πίσω από την τάση του BYOD και των ενοποιημένων επικοινωνιών, και θεωρούν δεδομένη τη χρήση τεχνολογίας που ενισχύει την προσωπική ζωή τους και επίσης επιτρέπει τη συνεργασία και την καινοτομία στη δουλειά.

Αναμένουν ότι οι χώροι εργασίας θα είναι τόσο ευέλικτοι όσο και οι ίδιοι, και θεωρούν ότι οι άκαμπτες εταιρικές δομές εμποδίζουν την ομαλή ομαδική εργασία που αξιοποιεί στο έπακρο τις δεξιότητές τους. Αν θέλετε να προσελκύσετε, να αναπτύξετε κα να διατηρήσετε τους ηγέτες του μέλλοντος, πρέπει να ενεργήσετε σήμερα.

Δεν είναι απλώς ζήτημα διαφορετικών γενεών και διαφορετικών τρόπων ζωής και εργασίας. Έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ευέλικτου χώρου εργασίας ο οποίος δίνει χώρο στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, τις πιο σημαντικές αξίες κάθε επιχείρησης.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu