Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών
Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών
Intel® Core™ vPro™ processor family

Ασφαλής χώρος εργασίας

The Secure Workplace

Μήπως οι νέες τεχνολογίες φορητών συσκευών ωθούν την ασφάλεια IT στα όριά της;

Σήμερα, οι εργαζόμενοι κινούνται σε διαφορετικές χώρες, τομείς και θέσεις εργασίας, απαιτώντας ταχύτερη απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα που είναι όλο και πιο διασκορπισμένα. Καθώς οι νεότεροι εργαζόμενοι επιταχύνουν την τάση προς τις πρακτικές BYOD και τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δουλειά, αναδύονται μερικά σημεία προβληματισμού για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ασφάλεια των πληροφοριών.

Ωστόσο το να απαγορεύσετε τα πάντα δεν είναι η απάντηση, καθώς μπορεί να χάσετε νέες μορφές αποδοτικότητας και ενίσχυσης της παραγωγικότητας.  Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο χωρίς να υποβαθμίσετε την εμπειρία των χρηστών;

Καθώς ο χώρος εργασίας εξελίσσεται, η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε για να ασφαλίσετε τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας πρέπει να αλλάζουν επίσης. Δεν είναι εύκολο να εξισορροπηθεί η πρόσβαση σε πληροφορίες και η παραγωγικότητα με την προστασία των δεδομένων και την ασφάλεια του χώρου εργασίας, ιδίως με τις απειλές που εμφανίζονται.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu