Διατηρήστε τον έλεγχο, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών! Διατηρήστε τον έλεγχο, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών!
Διατηρήστε τον έλεγχο, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών

Χάνετε τον έλεγχο των φορητών συσκευών σας; Φοβάστε τις παραβιάσεις δεδομένων και τη μη συμμόρφωση; Ας ρίξουμε μια ματιά στις λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών!

Χάνετε τον έλεγχο των φορητών συσκευών σας; Φοβάστε τις παραβιάσεις δεδομένων και τη μη συμμόρφωση; Ας ρίξουμε μια ματιά στις λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών!

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις υιοθετούν τα πλεονεκτήματα που μπορούν να επιτευχθούν με την πλήρη χρήση των συνεχώς εξελισσόμενων δυνατοτήτων και της ισχύος των smartphone και των tablet ως επαγγελματικά εργαλεία. Η φορητότητα των επιχειρηματικών διαδικασιών μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στην παραγωγικότητα, αλλά, εάν παραμείνει χωρίς διαχείριση, ποιο είναι το πιθανό κόστος; Είναι τα ευαίσθητα δεδομένα ασφαλή και ελεγχόμενα; Έχουν τα κατάλληλα άτομα πρόσβαση στα σωστά εργαλεία φορητών συσκευών; Εάν παραμείνουν χωρίς διαχείριση και έλεγχο, οι κίνδυνοι μπορούν γρήγορα να ξεπεράσουν τα πλεονεκτήματα.

Επομένως, ας βρούμε τη σωστή λύση ασφάλειας φορητών συσκευών για την επιχείρησή σας, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούν να σας προσφέρουν οι τεχνολογίες φορητών συσκευών!

Στη Fujitsu, ασφαλίζουμε την επικοινωνία των φορητών σας συσκευών. Επιβαλλόμενη ασφάλεια που ακολουθεί παντού τα δεδομένα σας, εξασφαλίζοντας κάθε σημείο του επεκτεινόμενου περιβάλλοντος φορητών συσκευών σας. Η Fujitsu παρέχει λύσεις ασφάλειας φορητών συσκευών με πρωτοποριακή αρχιτεκτονική ασφάλειας που λειτουργεί σε επίπεδο συσκευής, εφαρμογής και δικτύου.

Η λειτουργία ασφαλούς παρακολούθησης επιβάλλει τις πολιτικές ασφάλειας. Επίσης, εντοπίζει αυτόματα πιθανές απειλές και προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις ασφάλειας για το μετριασμό των κινδύνων. Η λειτουργία ασφαλούς παρακολούθησης εντοπίζει γρήγορα συσκευές που δεν συμμορφώνονται με την προκαθορισμένη πολιτική ασφάλειας και εκτελεί συμφωνημένες ενέργειες.

Λειτουργία ασφαλούς πρόσβασης. Με τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες φορητών συσκευών της Fujitsu, το τμήμα IT μπορεί να παρέχει στους χρήστες φορητών συσκευών ασφαλή και κρυπτογραφημένη πρόσβαση σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές εφαρμογές από την έξυπνη συσκευή τους. Είναι ένας απλός, ευέλικτος και ασφαλής τρόπος ικανοποίησης της αυξανόμενης ζήτησης για πρόσβαση των φορητών συσκευών στο εταιρικό intranet και σε σημαντικές για την επιχείρηση εφαρμογές.

Η λειτουργία ασφαλούς πύλης παρέχει έξυπνη ασφάλεια στο δίκτυο. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη λειτουργία ασφαλούς πρόσβασης. Η πύλη ελέγχει την πρόσβαση σε όλες τις εταιρικές εφαρμογές και καταγράφει το σύνολο της κυκλοφορίας εφαρμογών φορητών συσκευών για σκοπούς συμμόρφωσης και αναφοράς.

Για το λόγο αυτό, εμείς στη Fujitsu μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για να δείτε πώς η Fujitsu μπορεί να σας βοηθήσει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για την επιτυχή εφαρμογή λύσεων ασφάλειας φορητών συσκευών.


Επικοινωνήστε μαζί μας