Απολαύστε την ηρεμία σας, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας εικονικοποίησης! Απολαύστε την ηρεμία σας, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας εικονικοποίησης!
Απολαύστε την ηρεμία σας, με τις σωστές λύσεις ασφάλειας εικονικοποίησης!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Λύσεις ασφάλειας εικονικοποίησης

Ενδιαφέρεστε για τα πλεονεκτήματα της εικονικοποίησης χώρου εργασίας, αλλά ανησυχείτε για ενδεχόμενα ζητήματα ασφάλειας και όχι για την εύρεση των σωστών λύσεων ασφάλειας εικονικοποίησης για την επιχείρησή σας;

Ενδιαφέρεστε για τα πλεονεκτήματα της εικονικοποίησης χώρου εργασίας, αλλά ανησυχείτε για ενδεχόμενα ζητήματα ασφάλειας και όχι για την εύρεση των σωστών λύσεων ασφάλειας εικονικοποίησης για την επιχείρησή σας;

Η διαχείριση της σημερινής υποδομής χώρου εργασίας είναι μια ολοένα και πιο πολύπλοκη διαδικασία. Οι διαχειριστές IT αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε θέματα ελέγχου κόστους, ασφάλειας, φορητότητας και καταναλωτικοποίησης, ιδιαίτερα με την αυξανόμενη δημοτικότητα του BYOD (φέρτε τη δική σας συσκευή). Η εικονικοποίηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ικανοποίησης αυτών των προοδευτικά περισσότερο ποικίλων απαιτήσεων. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να μειώσουν τις διαχειριστικές προσπάθειες και δαπάνες, να αυξήσουν την ευελιξία και να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών σε διάφορους ρόλους χρηστών.

Επιπλέον, το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα φιλοξενούνται κεντρικά εξαλείφει τον κίνδυνο κλοπής δεδομένων. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων δεν εξαρτάται πλέον από τον τελικό χρήστη. Με τον τρόπο αυτό, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων και βελτιώνεται η ασφάλεια IT.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ορισμένες παγίδες για την ασφάλεια. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης μπορεί να σας βοηθήσει να τις αποφύγετε με την εφαρμογή και την υποστήριξη αποτελεσματικών λύσεων ασφάλειας εικονικοποίησης!

Επομένως, πώς μπορείτε να βρείτε το σωστό στρατηγικό συνεργάτη για τη στρατηγική εικονικοποίησης της επιχείρησής σας και τα θέματα ασφάλειας που μπορεί αυτό να συνεπάγεται;

Ανεξάρτητα από τις τεχνολογίες εικονικοποίησης που είναι ιδανικές για τους συγκεκριμένους στόχους του πελάτη, η Fujitsu θα παρέχει μια υπολογιστική λύση Virtual Client από μια ενιαία προέλευση για τους δυναμικούς χώρους εργασίας των τελικών χρηστών σας.

Τα προϊόντα υποδομής της Fujitsu για το κέντρο δεδομένων, όπως το FUJITSU Server PRIMERGY και το FUJITSU Storage ETERNUS, αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετική βάση για αυτό το σκοπό. Αυτά τα προϊόντα και οι συσκευές πρόσβασης που χρησιμοποιούνται σε αυτό το περιβάλλον έχουν λάβει πιστοποίηση για όλα τα κορυφαία προϊόντα εικονικοποίησης της αγοράς και έχουν αποδεδειγμένη επιτυχία σε αναρίθμητα έργα εικονικοποίησης.

Στη Fujitsu, παίρνουμε πολύ σοβαρά τα θέματα συμμόρφωσης, ασφάλειας και ιδιωτικού απορρήτου και αναπτύσσουμε τεχνολογίες για την επίλυση τους. Χάρη στην ολιστική αντίληψή μας σε θέματα ασφάλειας, αποφεύγονται τα μεμονωμένα περιστατικά αποτυχίας, επειδή οι υπηρεσίες cloud παρέχονται από διάφορες τυποποιημένες θέσεις που έχουν διαμορφωθεί για την παροχή υψηλής διαθεσιμότητας. Επίσης, η πιστοποιημένη ασφάλεια, π.χ. TÜV Επίπεδο 4 (φυσική ασφάλεια δεδομένων), ISO 27001 (και άλλα) και πιστοποιήσεις BSI, διασφαλίζει τη συμμόρφωση ακόμη και στα πιο αυστηρά πρότυπα συμμόρφωσης και ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό, εμείς στη Fujitsu μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για να δείτε πώς η Fujitsu μπορεί να σας βοηθήσει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για την επιτυχή εφαρμογή λύσεων ασφάλειας εικονικοποίησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας