Υιοθετήστε την τεχνολογία καταναλωτών - με τις σωστές λύσεις ασφάλειας BYOD! Υιοθετήστε την τεχνολογία καταναλωτών - με τις σωστές λύσεις ασφάλειας BYOD!
Υιοθετήστε την τεχνολογία καταναλωτών - με τις σωστές λύσεις ασφάλειας BYOD!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Λύσεις ασφάλειας BYOD

Είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε το BYOD, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιες λύσεις ασφάλειας BYOD μπορούν να εξαλείψουν τους κινδύνους από αυτήν την αυξανόμενη κυρίαρχη τάση στον κλάδο IT;

Είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε το BYOD, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιες λύσεις ασφάλειας BYOD μπορούν να εξαλείψουν τους κινδύνους από αυτήν την αυξανόμενη κυρίαρχη τάση στον κλάδο IT;

Είναι γεγονός! Το BYOD ήρθε για να μείνει. Ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι φέρνουν τα προσωπικά τους smartphone και tablet στην εργασία ή επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν από απόσταση, για πρόσβαση σε εταιρικές πληροφορίες. Επίσης, συχνά η εντολή χρήσης του BYOD έρχεται από τα ανώτερα στελέχη, τα οποία ζητούν συνδεσιμότητα iPad για να αποκτούν πρόσβαση στο εταιρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγιο. Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής βρίσκεται υπό πίεση για να ανταποκριθεί σε αυτήν την εκτελεστική εντολή, διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια αρνητική αντίληψη για το τμήμα IT.

Ένα άλλο γεγονός είναι ότι η σημερινή αυξημένη συνδεσιμότητα και φορητότητα, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της κουλτούρας BYOD, η οποία ξεκίνησε από την εισροή των υπαλλήλων της Γενιάς Υ και επιταχύνθηκε από την έντονη τάση να καταστεί δυνατή η εργασία από απόσταση και η συνεργασία μεταξύ ομάδων σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργεί νέα προβλήματα σε θέματα ασφάλειας και απαιτεί αποτελεσματικές λύσεις BYOD. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εταιρεία σας θα ωφεληθεί από την εφαρμογή μιας λύσης BYOD.

Ωστόσο, πώς μπορείτε να βρείτε τη σωστή λύση ασφάλειας BYOD, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι τα εταιρικά δεδομένα σας είναι ασφαλή εάν εφαρμοστεί μια στρατηγική BYOD;

Στη Fujitsu, προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε την πρόκληση της προστασίας των δικτύων, των δεδομένων και των υπηρεσιών της εταιρείας σας, ενώ παράλληλα επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία για την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών και τα αυξημένα περιστατικά παραβιάσεων δεδομένων.

Γνωρίζουμε ότι η σωστή λύση ασφάλειας BYOD αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής σας BYOD και καλύπτει τις ανάγκες ασφάλειας και συμμόρφωσης με υπηρεσίες που βασίζονται σε ρόλους και που επίσης αναγνωρίζουν συσκευές και τοποθεσίες, μεταξύ άλλων:

  • ορισμός πρόσβασης σε εφαρμογές από πολιτικές ασφάλειας, τοποθεσία και τύπο συσκευής, για τη διαχείριση των κινδύνων και την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου
  • ασφαλή, αξιόπιστα κέντρα δεδομένων, για τη φιλοξενία του εικονικοποιημένου περιβάλλοντός σας
  • τέλος, επιλογή κλειδώματος και διαγραφής από απόσταση όλων των δεδομένων σε εταιρικές συσκευές, καθώς και διαγραφή μόνο εταιρικών δεδομένων σε προσωπικές συσκευές.

Σε αυτό το σημείο μπορούμε εμείς στη Fujitsu να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, για να δείτε πώς η Fujitsu μπορεί να σας βοηθήσει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για την επιτυχή εφαρμογή μιας λύσης ασφάλειας BYOD.


Επικοινωνήστε μαζί μας