Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Εξισορρόπηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Η απώλεια ή η διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από συσκευές χρηστών αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε επιχείρηση. Οι επαγγελματίες IT καλούνται να προστατεύσουν τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση σε πληροφορίες, καθώς και την ταχύτερη, πιο αποδοτική επικοινωνία με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χώρου εργασίας της Fujitsu μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ασφάλεια με την πρόσβαση και να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί, ενώ ο οργανισμός σας παραμένει προστατευμένος.

FUJITSU Palm Secure

Η συσκευή αναγνώρισης φλεβών παλάμης της Fujitsu είναι ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας που χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία βιομετρικής ασφάλειας. Αυτή η ανέπαφη συσκευή προσφέρει μια εύχρηστη, υγιεινή λύση για την επαλήθευση της ταυτότητας των ατόμων, αποτυπώνοντας εικόνες των φλεβών με ακτίνες κοντά στο φάσμα των υπερύθρων. Η αποξειδωμένη αιμοσφαιρίνη στις φλέβες της παλάμης απορροφά αυτές τις ακτίνες, μειώνοντας το συντελεστή αντανάκλασης, με αποτέλεσμα οι φλέβες να εμφανίζονται ως μαύρο μοτίβο. Αυτό το μοτίβο φλεβών επαληθεύεται έναντι ενός προ-καταγεγραμμένου μοτίβου για έλεγχο ταυτότητας του ατόμου.

Περισσότερα για το Palm Secure

Προστασία χώρου εργασίας της FUJITSU

Η ασφάλεια των πληροφοριών ξεκινά από τον έλεγχο στις συσκευές client. Η λύση Προστασία χώρου εργασίας της Fujitsu προστατεύει τα εμπιστευτικά δεδομένα και προγράμματα, επαληθεύοντας με ακρίβεια και ελέγχοντας την ταυτότητα των χρηστών του υπολογιστή, αποτρέποντας ουσιαστικά τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Περισσότερα για την Προστασία χώρου εργασίας

FUJITSU EraseDisk

Το EraseDisk είναι μια δυνατότητα ενσωματωμένη στο υλικολογισμικό του συστήματος και διαγράφει όλα τα δεδομένα από το σκληρό δίσκο, αξιόπιστα και μόνιμα. Διαγράφει χωρίς δυνατότητα ανάκτησης όλα τα ευαίσθητα δεδομένα από το σκληρό δίσκο πριν από την απόρριψη, επαναπώληση ή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος.

Περισσότερα για το EraseDisk

Διακομιστής FUJITSU CELVIN NAS

Οι διακομιστές Fujitsu CELVIN NAS παρέχουν την ευελιξία, τη δυνατότητα κλιμάκωσης και την ευχρηστία που χρειάζεστε. Το απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη με γραφικά επιτρέπει τη διαχείριση των δεδομένων με περιορισμένες ανάγκες για συντήρηση. Η μοναδική δυνατότητα απομακρυσμένης αναπαραγωγής σε πραγματικό χρόνο μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων. Επίσης, ο κεντρικός χώρος αποθήκευσης σας βοηθά να μειώνετε το κόστος για αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων.

Περισσότερα για το διακομιστή CELVIN NAS