Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
Πρωτοπορία στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού
Intel® Core™ vPro™ processor family

Χώρος εργασίας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού

The Workplace for Talent

Το περιβάλλον εργασίας σας βοηθά να προσελκύετε, να αναπτύσσετε και να διατηρείτε τους πιο ικανούς εργαζομένους;

Ή μήπως η επόμενη γενιά ηγετών απομακρύνεται από τον οργανισμό σας εξαιτίας των αναχρονιστικών πρακτικών και της παρωχημένης τεχνολογίας;

Μια νέα γενιά εργαζομένων αλλάζει τις παραδοσιακές πρακτικές και δομές εργασίας. Οι εργαζόμενοι της Γενιάς Y (όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1982 και 2005) είναι οι πρώτοι από τους χρήστες του ψηφιακού κόσμου που δεν τον έχουν γνωρίσει χωρίς το Internet, είναι εκείνοι πίσω από την τάση του BYOD και των ενοποιημένων επικοινωνιών, και θεωρούν δεδομένη τη χρήση τεχνολογίας που ενισχύει την προσωπική ζωή τους και επίσης επιτρέπει τη συνεργασία και την καινοτομία στη δουλειά.

Αναμένουν ότι οι χώροι εργασίας θα είναι τόσο ευέλικτοι όσο και οι ίδιοι, και θεωρούν ότι οι άκαμπτες εταιρικές δομές εμποδίζουν την ομαλή ομαδική εργασία που αξιοποιεί στο έπακρο τις δεξιότητές τους. Αν θέλετε να προσελκύσετε, να αναπτύξετε κα να διατηρήσετε τους ηγέτες του μέλλοντος, πρέπει να ενεργήσετε σήμερα.

Δεν είναι απλώς ζήτημα διαφορετικών γενεών και διαφορετικών τρόπων ζωής και εργασίας. Έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ευέλικτου χώρου εργασίας ο οποίος δίνει χώρο στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, τις πιο σημαντικές αξίες κάθε επιχείρησης.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu

LIFEBOOK T937

Άριστη επίδοση και συναρπαστικές λειτουργίες
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937 είναι ένα ευέλικτο Ultrabook™ 2 σε 1 για απαιτητικούς επαγγελματίες με νέα δυναμικά στυλ εργασίας. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό του περίβλημα από μαγνήσιο (ύψος μόλις 19,8 mm) και στον απίστευτα ελαφρύ σχεδιασμό του μπορείτε να ταξιδεύετε με άνεση. Με ένα απλό γύρισμα της περιστρεφόμενης οθόνης FHD 33,8 cm (13,3 ιντσών) εξαιρετικής ευκρίνειας, με γραφίδα και υποστήριξη αφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία tablet. Η νέα διάταξη πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εταιρικού επιπέδου, η πτυσσόμενη σύνδεση LAN και το ενσωματωμένο 4G/LTE σάς επιτρέπουν να εργάζεστε με ασφάλεια όπου κι αν βρίσκεστε. Το προαιρετικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών, με σύνδεση USB τύπου C, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στο γραφείο.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC R727

Απεριόριστη χρηστικότητα και παραγωγικότητα με συσκευή 2 σε 1
Το FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 με αντιθαμβωτική οθόνη 31,8 cm (12,5 ιντσών) μετατρέπεται σε notebook πλήρους απόδοσης και παραγωγικότητας, συνδέοντας απλώς το ανθεκτικό και λεπτό μαγνητικό πληκτρολόγιο. Το περίβλημά από μαγνήσιο-αλουμίνιο παρέχει ανθεκτικότητα για τους επαγγελματίες χρήστες που είναι εν κινήσει, για παρουσιάσεις στη λειτουργία tablet ή εργασία στη λειτουργία notebook όπου επιθυμείτε. Η ευαίσθητη οθόνη επιτρέπει τη χρήση ψηφιακής γραφίδας για σημειώσεις ή υπογραφές στο tablet. Η συνδεσιμότητα εταιρικού επιπέδου, όπως το 4G/LTE, η δυνατότητα διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως οι κρυπτογραφημένοι οδηγοί και ο έλεγχος ταυτότητας βάσει NFC, σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας όπου θέλετε, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK P727

Παραγωγικότητα πολυσύνθετων τρόπων εργασίας
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727 είναι μια εξαιρετικά ελαφριά συσκευή 2 σε 1, με μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει για μία ημέρα, με την οποία απολαμβάνετε ευελιξία για ένα πολυσύνθετο στυλ εργασίας. Η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει με ευκολία απαιτητικές εφαρμογές σχεδιασμού και εικονογράφησης με χρήση των τελευταίων επεξεργαστών Intel. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία αναγνώρισης φλεβών παλάμης που εγγυάται την ασφάλεια των εταιρικών σας αναγκών.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC Q616

2 σε 1: Συνδυασμός φορητότητας και ισχύος
Το STYLISTIC Q616 είναι ένας υπολογιστής 2 σε 1, ο οποίος διαθέτει λεπτή και ελαφριά σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων. Διάρκεια μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα και ανθεκτική, αντιθαμβωτική οθόνη που υποστηρίζει γραφίδα και αφή. Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, η βάση στήριξης, οι δυνατότητες 4G/LTE και οι επιλογές ασφαλείας παρέχουν την ανθεκτικότητα και την ευελιξία που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας.
Μάθετε περισσότερα

Διαχειριζόμενες φορητές συσκευές

Δυνατότητα ανθρωποκεντρικού χώρου εργασίας

Η υπηρεσία διαχειριζόμενων φορητών συσκευών της Fujitsu είναι μια πλήρης υπηρεσία για τη διαχείριση και υποστήριξη συσκευών, εφαρμογών και χρηστών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλες οι πολιτικές ασφάλειας εφαρμόζονται με συνέπεια.

Διαβάστε περισσότερα

Virtual Client Services

Μια ολοκληρωμένη λύση αναπαράστασης επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών, σχεδιασμένη για μείωση του κόστους IT, για ενίσχυση κάθε μέλους του ανθρώπινου δυναμικού σας και διασφάλιση ισχυρής προστασίας των δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Εξισορρόπηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Η απώλεια ή η διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από συσκευές χρηστών αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε επιχείρηση. Οι επαγγελματίες IT καλούνται να προστατεύσουν τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση σε πληροφορίες, καθώς και την ταχύτερη, πιο αποδοτική επικοινωνία με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χώρου εργασίας της Fujitsu μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ασφάλεια με την πρόσβαση και να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί, ενώ ο οργανισμός σας παραμένει προστατευμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες συνεργασίας

Πλήρης υποστήριξη για χρήστες που θέλουν να βρουν και να μοιραστούν πληροφορίες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται παραγωγικά και αποδοτικά με συνεργάτες σε όλη την υφήλιο.

Διαβάστε περισσότερα