The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Μελλοντικός εργασιακός χώρος

Ο κόσμος αλλάζει. Το ίδιο ισχύει και για τον εργασιακό χώρο. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές και αυξανόμενες προσδοκίες από τους εργαζόμενούς τους, τις οποίες οι γρήγορες τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν πραγματικότητα. Ο εργασιακός χώρος αποτελείται από άτομα διαφορετικών γενεών με διαφορετικές ανάγκες και εργασιακές προτιμήσεις. Ο αγώνας για την αξιοποίηση ταλέντων πλέον είναι πιο έντονος από ποτέ. Συνεπώς, οι επιχειρήσεις πρέπει να αναβαθμίσουν το πλαίσιό τους. Πρέπει να πληρούν τις ατομικές ανάγκες των εργαζομένων τους. Επίσης, οι εργασιακοί χώροι πρέπει να ικανοποιούν κάθε γενιά, από τα μεγαλύτερα έως τα μικρότερα σε ηλικία άτομα. Αν ο εργασιακός σας χώρος πληροί τις απαιτήσεις ενός πολυποίκιλου ηλικιακά εργατικού δυναμικού, αυτό μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια πρόταση προώθησης των δραστηριοτήτων σας και ευκαιρία για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο η παροχή ελευθερίας και ευελιξίας ενδέχεται να θέσει την επιχείρηση σε κίνδυνο. Συνεπώς, στον μελλοντικό εργασιακό χώρο, το τμήμα μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας πρέπει να διατηρεί τον έλεγχο. Με ποιόν τρόπο; Συνδέοντας με ασφάλεια ανθρώπους, δεδομένα και τεχνολογία. Ποιά είναι η απάντηση σε αυτές τις επερχόμενες αλλαγές; Η εύρεση ενός συνεργάτη που μπορεί να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες. Ο μελλοντικός εργασιακός σας χώρος μπορεί να ανταπεξέλθει στις επιθυμίες των εργαζομένων, χωρίς να θυσιάσει την τεχνολογική ασφάλεια. Στη Fujitsu, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πορεία σας προς τον μελλοντικό εργασιακό χώρο. Μαζί μας, οι εργαζόμενοί σας θα έχουν την ευελιξία να εργάζονται όπου και όποτε επιθυμούν. Το τμήμα μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δραστηριοτήτων σας. Με τη σειρά σας, επωφελείστε από το καλύτερο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.  Για να μάθετε περισσότερα, εξερευνήστε το περιεχόμενο αυτής της τοποθεσίας ή παρακολουθήστε αυτό το βίντεο.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu

LIFEBOOK U7x7

Η εξαιρετική φορητότητα συναντά την απίστευτη ασφάλεια
Το FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7x7 είναι ένα λεπτό, ελαφρύ και κομψό εξαιρετικά φορητό notebook για επαγγελματίες χρήστες. Με πάχος 31,75 cm και βάρος μόλις 1,15 kg προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Η εργονομική προβολή διασφαλίζεται με τις επιλογές αντιθαμβωτικής οθόνης HD, οθόνης FHD ή προαιρετικής οθόνης αφής FHD και ο ενσωματωμένος αισθητήρας φλεβών παλάμης ή δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει εκπληκτική ασφάλεια. Η έξυπνη σχεδίαση συνδυάζει προηγούμενες διασυνδέσεις, όπως VGA πλήρους μεγέθους και εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης, με ένα λεπτό και ανθεκτικό περίβλημα. Το τυπικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών στη σειρά LIFEBOOK U διευκολύνει την κοινή χρήση στο χώρο εργασίας, στα πλαίσια του σύγχρονου στυλ εργασίας.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK T937

Άριστη επίδοση και συναρπαστικές λειτουργίες
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937 είναι ένα ευέλικτο Ultrabook™ 2 σε 1 για απαιτητικούς επαγγελματίες με νέα δυναμικά στυλ εργασίας. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό του περίβλημα από μαγνήσιο (ύψος μόλις 19,8 mm) και στον απίστευτα ελαφρύ σχεδιασμό του μπορείτε να ταξιδεύετε με άνεση. Με ένα απλό γύρισμα της περιστρεφόμενης οθόνης FHD 33,8 cm (13,3 ιντσών) εξαιρετικής ευκρίνειας, με γραφίδα και υποστήριξη αφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία tablet. Η νέα διάταξη πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εταιρικού επιπέδου, η πτυσσόμενη σύνδεση LAN και το ενσωματωμένο 4G/LTE σάς επιτρέπουν να εργάζεστε με ασφάλεια όπου κι αν βρίσκεστε. Το προαιρετικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών, με σύνδεση USB τύπου C, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στο γραφείο.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC R727

Απεριόριστη χρηστικότητα και παραγωγικότητα με συσκευή 2 σε 1
Το FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 με αντιθαμβωτική οθόνη 31,8 cm (12,5 ιντσών) μετατρέπεται σε notebook πλήρους απόδοσης και παραγωγικότητας, συνδέοντας απλώς το ανθεκτικό και λεπτό μαγνητικό πληκτρολόγιο. Το περίβλημά από μαγνήσιο-αλουμίνιο παρέχει ανθεκτικότητα για τους επαγγελματίες χρήστες που είναι εν κινήσει, για παρουσιάσεις στη λειτουργία tablet ή εργασία στη λειτουργία notebook όπου επιθυμείτε. Η ευαίσθητη οθόνη επιτρέπει τη χρήση ψηφιακής γραφίδας για σημειώσεις ή υπογραφές στο tablet. Η συνδεσιμότητα εταιρικού επιπέδου, όπως το 4G/LTE, η δυνατότητα διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως οι κρυπτογραφημένοι οδηγοί και ο έλεγχος ταυτότητας βάσει NFC, σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας όπου θέλετε, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK P727

Παραγωγικότητα πολυσύνθετων τρόπων εργασίας
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727 είναι μια εξαιρετικά ελαφριά συσκευή 2 σε 1, με μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει για μία ημέρα, με την οποία απολαμβάνετε ευελιξία για ένα πολυσύνθετο στυλ εργασίας. Η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει με ευκολία απαιτητικές εφαρμογές σχεδιασμού και εικονογράφησης με χρήση των τελευταίων επεξεργαστών Intel. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία αναγνώρισης φλεβών παλάμης που εγγυάται την ασφάλεια των εταιρικών σας αναγκών.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC Q616

2 σε 1: Συνδυασμός φορητότητας και ισχύος
Το STYLISTIC Q616 είναι ένας υπολογιστής 2 σε 1, ο οποίος διαθέτει λεπτή και ελαφριά σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων. Διάρκεια μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα και ανθεκτική, αντιθαμβωτική οθόνη που υποστηρίζει γραφίδα και αφή. Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, η βάση στήριξης, οι δυνατότητες 4G/LTE και οι επιλογές ασφαλείας παρέχουν την ανθεκτικότητα και την ευελιξία που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας.
Μάθετε περισσότερα

Διαχειριζόμενες φορητές συσκευές

Δυνατότητα ανθρωποκεντρικού χώρου εργασίας

Η υπηρεσία διαχειριζόμενων φορητών συσκευών της Fujitsu είναι μια πλήρης υπηρεσία για τη διαχείριση και υποστήριξη συσκευών, εφαρμογών και χρηστών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλες οι πολιτικές ασφάλειας εφαρμόζονται με συνέπεια.

Διαβάστε περισσότερα

Virtual Client Services

Μια ολοκληρωμένη λύση αναπαράστασης επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών, σχεδιασμένη για μείωση του κόστους IT, για ενίσχυση κάθε μέλους του ανθρώπινου δυναμικού σας και διασφάλιση ισχυρής προστασίας των δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικές υπηρεσίες χώρου εργασίας

Οι Κλασικές υπηρεσίες χώρου εργασίας - Fujitsu Workplace της Fujitsu παρέχουν κεντρική διαχείριση για ολόκληρο τον κύκλο ζωής IT του τελικού χρήστη, από την παροχή έως τη λειτουργία και την απόρριψη.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Εξισορρόπηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Η απώλεια ή η διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από συσκευές χρηστών αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε επιχείρηση. Οι επαγγελματίες IT καλούνται να προστατεύσουν τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση σε πληροφορίες, καθώς και την ταχύτερη, πιο αποδοτική επικοινωνία με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χώρου εργασίας της Fujitsu μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ασφάλεια με την πρόσβαση και να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί, ενώ ο οργανισμός σας παραμένει προστατευμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way

Ημερομηνία Wednesday, 30.August 2017
Συντάκτης Suman Singh

A lot is changing in the working world with new models and a different work culture. The advancements in technology allow us to work from different locations at different times, and even from home. There also is the generation Y, which introduces quite different expectations to the working world compared to their predecessors. Mobility and […]

The post Reducing your workplace carbon footprint – the ESPRIMO way appeared first on FACE2FUJITSU.

Εμφάνιση λεπτομερειών

Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices

Ημερομηνία Tuesday, 22.August 2017
Συντάκτης Suman Singh

EraseDisk ensures your data does not fall into the wrong hands after end-user devices in your organization reach their end of life Ever wondered what happens to your company’s devices, such as PCs, laptops, workstations, once they reach their end of life? Most of the times these old devices are either discarded or donated; however, […]

The post Organizational data security, EraseDisk and end-of-life devices appeared first on FACE2FUJITSU.

Εμφάνιση λεπτομερειών

Is Your Organization Ready for the Future Workplace?

Ημερομηνία Wednesday, 26.July 2017
Συντάκτης Louis Cherian

Mobile technology has dramatically changed our lives. Fast, cheap, and ubiquitous Internet connectivity makes it easier than ever to be online 24/7. As an integral part of our private lives, the technologies that enable this paradigm shift have already spread throughout the workplace. Smartphones, tablets, cloud technologies, and easy access to productivity, communications, collaboration, and […]

The post Is Your Organization Ready for the Future Workplace? appeared first on FACE2FUJITSU.

Εμφάνιση λεπτομερειών

What To Consider Before Buying A Business Mobile Device?

Ημερομηνία Monday, 17.July 2017
Συντάκτης Kathrin Hofherr

Looking to equip your mobile workforce with new ultra-mobile devices? With every new generation, ultra-mobile devices are getting lighter and more powerful. To add to that, the arrival of new standards like USB Type-C and Thunderbolt promises to revolutionize connectivity (while rendering your existing peripherals obsolete). In these changing times, with a multitude of options […]

The post What To Consider Before Buying A Business Mobile Device? appeared first on FACE2FUJITSU.

Εμφάνιση λεπτομερειών

Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today

Ημερομηνία Monday, 10.July 2017
Συντάκτης Salil Lawande

There are companies and there are smart companies. While ‘Rip and replace’ is one of the many options for companies that want to refresh their hardware, smart companies typically preserve budgets for projects that have more priority. Smart companies have CTOs/CIOs, IT managers and system admins that know how they can extract the maximum value […]

The post Do More with Less and Start your Lean IT Journey Today appeared first on FACE2FUJITSU.

Εμφάνιση λεπτομερειών

Μελέτες περιπτώσεων / Λευκές Βίβλοι

γραφικών

άλλος

Εκδηλώσεις

  •  Fujitsu
  •  Διεθνή
  •  Έκλεισε
  •  Δεν έκλεισε
Event ~/Images/Calendar/icon_external.png Fujitsu International
Ημερομηνία
θέση
-
Japan, Tokyo
Biggest Fujitsu corporate event in the aim of strengthening relationship with customers and promoting business with focusing on our advanced technology and solution. Held every year since 1993, and 2018 is the 25th year.
Arrange a variety of seminars and exhibits with the theme of latest technology & market trend. More than 19,000 customers from home and abroad visit the forum.
Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών
Fujitsu World Tour 2018 Event ~/Images/Calendar/icon_external.png Fujitsu International
Ημερομηνία
θέση

United Kingdom, London
Fujitsu World Tour is Fujitsu’s largest event, which takes place in over 25 countries worldwide. The latest UK event took place in London on the 6th of July with over 1,000 people joining us for an action-packed day. Our theme for the day was Human Centric Innovation - Digital Co-creation. Digital Co-creation is Fujitsu’s approach to innovation in a digital world, which brings together ecosystems of diverse organisations, all with complementary expertise, to co-create the solutions that will accelerate your digital transformation. We are looking forward to the 2018 event, which will be even bigger! Make a note in your diary for 12th July 2018 and look out for more information soon

Make a note in your diary for 12th July 2018 and look out for more information soon!
Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών
Event ~/Images/Calendar/icon_external.png Fujitsu International
Ημερομηνία
θέση
-
Germany, München
It is our great pleasure to invite you to Fujitsu Forum 2018 at the ICM in Munich. This is your opportunity to experience how digital technology and expertise can combine to create new possibilities for business and society. Fujitsu Forum 2018 will deliver an extensive program of thought leadership sessions, interactive break-out discussions, Co-creation expert talks and hands-on experiences in our exhibition area. In addition, in the spirit of Co-creation, we invite you this year to influence the themes of our break-out sessions, by sharing with us the hot topics you would like to see covered at the event. This is your chance to join a community of co-creators, sharing ideas and helping us shape the experience. Please see our event site for more details http://www.fujitsu.com/fujitsuforum
Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών