The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Μελλοντικός εργασιακός χώρος

Ο κόσμος αλλάζει. Το ίδιο ισχύει και για τον εργασιακό χώρο. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές και αυξανόμενες προσδοκίες από τους εργαζόμενούς τους, τις οποίες οι γρήγορες τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν πραγματικότητα. Ο εργασιακός χώρος αποτελείται από άτομα διαφορετικών γενεών με διαφορετικές ανάγκες και εργασιακές προτιμήσεις. Ο αγώνας για την αξιοποίηση ταλέντων πλέον είναι πιο έντονος από ποτέ. Συνεπώς, οι επιχειρήσεις πρέπει να αναβαθμίσουν το πλαίσιό τους. Πρέπει να πληρούν τις ατομικές ανάγκες των εργαζομένων τους. Επίσης, οι εργασιακοί χώροι πρέπει να ικανοποιούν κάθε γενιά, από τα μεγαλύτερα έως τα μικρότερα σε ηλικία άτομα. Αν ο εργασιακός σας χώρος πληροί τις απαιτήσεις ενός πολυποίκιλου ηλικιακά εργατικού δυναμικού, αυτό μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια πρόταση προώθησης των δραστηριοτήτων σας και ευκαιρία για την επιχείρησή σας.

Ωστόσο η παροχή ελευθερίας και ευελιξίας ενδέχεται να θέσει την επιχείρηση σε κίνδυνο. Συνεπώς, στον μελλοντικό εργασιακό χώρο, το τμήμα μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας πρέπει να διατηρεί τον έλεγχο. Με ποιόν τρόπο; Συνδέοντας με ασφάλεια ανθρώπους, δεδομένα και τεχνολογία. Ποιά είναι η απάντηση σε αυτές τις επερχόμενες αλλαγές; Η εύρεση ενός συνεργάτη που μπορεί να τις μετατρέψει σε ευκαιρίες. Ο μελλοντικός εργασιακός σας χώρος μπορεί να ανταπεξέλθει στις επιθυμίες των εργαζομένων, χωρίς να θυσιάσει την τεχνολογική ασφάλεια. Στη Fujitsu, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πορεία σας προς τον μελλοντικό εργασιακό χώρο. Μαζί μας, οι εργαζόμενοί σας θα έχουν την ευελιξία να εργάζονται όπου και όποτε επιθυμούν. Το τμήμα μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δραστηριοτήτων σας. Με τη σειρά σας, επωφελείστε από το καλύτερο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.  Για να μάθετε περισσότερα, εξερευνήστε το περιεχόμενο αυτής της τοποθεσίας ή παρακολουθήστε αυτό το βίντεο.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu

LIFEBOOK U7x7

Η εξαιρετική φορητότητα συναντά την απίστευτη ασφάλεια
Το FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7x7 είναι ένα λεπτό, ελαφρύ και κομψό εξαιρετικά φορητό notebook για επαγγελματίες χρήστες. Με πάχος 31,75 cm και βάρος μόλις 1,15 kg προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Η εργονομική προβολή διασφαλίζεται με τις επιλογές αντιθαμβωτικής οθόνης HD, οθόνης FHD ή προαιρετικής οθόνης αφής FHD και ο ενσωματωμένος αισθητήρας φλεβών παλάμης ή δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει εκπληκτική ασφάλεια. Η έξυπνη σχεδίαση συνδυάζει προηγούμενες διασυνδέσεις, όπως VGA πλήρους μεγέθους και εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης, με ένα λεπτό και ανθεκτικό περίβλημα. Το τυπικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών στη σειρά LIFEBOOK U διευκολύνει την κοινή χρήση στο χώρο εργασίας, στα πλαίσια του σύγχρονου στυλ εργασίας.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK T937

Άριστη επίδοση και συναρπαστικές λειτουργίες
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937 είναι ένα ευέλικτο Ultrabook™ 2 σε 1 για απαιτητικούς επαγγελματίες με νέα δυναμικά στυλ εργασίας. Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό, ανθεκτικό του περίβλημα από μαγνήσιο (ύψος μόλις 19,8 mm) και στον απίστευτα ελαφρύ σχεδιασμό του μπορείτε να ταξιδεύετε με άνεση. Με ένα απλό γύρισμα της περιστρεφόμενης οθόνης FHD 33,8 cm (13,3 ιντσών) εξαιρετικής ευκρίνειας, με γραφίδα και υποστήριξη αφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία tablet. Η νέα διάταξη πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας εταιρικού επιπέδου, η πτυσσόμενη σύνδεση LAN και το ενσωματωμένο 4G/LTE σάς επιτρέπουν να εργάζεστε με ασφάλεια όπου κι αν βρίσκεστε. Το προαιρετικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών, με σύνδεση USB τύπου C, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στο γραφείο.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC R727

Απεριόριστη χρηστικότητα και παραγωγικότητα με συσκευή 2 σε 1
Το FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 με αντιθαμβωτική οθόνη 31,8 cm (12,5 ιντσών) μετατρέπεται σε notebook πλήρους απόδοσης και παραγωγικότητας, συνδέοντας απλώς το ανθεκτικό και λεπτό μαγνητικό πληκτρολόγιο. Το περίβλημά από μαγνήσιο-αλουμίνιο παρέχει ανθεκτικότητα για τους επαγγελματίες χρήστες που είναι εν κινήσει, για παρουσιάσεις στη λειτουργία tablet ή εργασία στη λειτουργία notebook όπου επιθυμείτε. Η ευαίσθητη οθόνη επιτρέπει τη χρήση ψηφιακής γραφίδας για σημειώσεις ή υπογραφές στο tablet. Η συνδεσιμότητα εταιρικού επιπέδου, όπως το 4G/LTE, η δυνατότητα διαχείρισης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως οι κρυπτογραφημένοι οδηγοί και ο έλεγχος ταυτότητας βάσει NFC, σας επιτρέπουν να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας όπου θέλετε, γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK P727

Παραγωγικότητα πολυσύνθετων τρόπων εργασίας
Το FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727 είναι μια εξαιρετικά ελαφριά συσκευή 2 σε 1, με μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει για μία ημέρα, με την οποία απολαμβάνετε ευελιξία για ένα πολυσύνθετο στυλ εργασίας. Η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει με ευκολία απαιτητικές εφαρμογές σχεδιασμού και εικονογράφησης με χρήση των τελευταίων επεξεργαστών Intel. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία αναγνώρισης φλεβών παλάμης που εγγυάται την ασφάλεια των εταιρικών σας αναγκών.
Μάθετε περισσότερα

STYLISTIC Q616

2 σε 1: Συνδυασμός φορητότητας και ισχύος
Το STYLISTIC Q616 είναι ένας υπολογιστής 2 σε 1, ο οποίος διαθέτει λεπτή και ελαφριά σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων. Διάρκεια μπαταρίας για μία ολόκληρη ημέρα και ανθεκτική, αντιθαμβωτική οθόνη που υποστηρίζει γραφίδα και αφή. Το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, η βάση στήριξης, οι δυνατότητες 4G/LTE και οι επιλογές ασφαλείας παρέχουν την ανθεκτικότητα και την ευελιξία που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας.
Μάθετε περισσότερα

Διαχειριζόμενες φορητές συσκευές

Δυνατότητα ανθρωποκεντρικού χώρου εργασίας

Η υπηρεσία διαχειριζόμενων φορητών συσκευών της Fujitsu είναι μια πλήρης υπηρεσία για τη διαχείριση και υποστήριξη συσκευών, εφαρμογών και χρηστών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι όλες οι πολιτικές ασφάλειας εφαρμόζονται με συνέπεια.

Διαβάστε περισσότερα

Virtual Client Services

Μια ολοκληρωμένη λύση αναπαράστασης επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών, σχεδιασμένη για μείωση του κόστους IT, για ενίσχυση κάθε μέλους του ανθρώπινου δυναμικού σας και διασφάλιση ισχυρής προστασίας των δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Κλασικές υπηρεσίες χώρου εργασίας

Οι Κλασικές υπηρεσίες χώρου εργασίας - Fujitsu Workplace της Fujitsu παρέχουν κεντρική διαχείριση για ολόκληρο τον κύκλο ζωής IT του τελικού χρήστη, από την παροχή έως τη λειτουργία και την απόρριψη.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Εξισορρόπηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Η απώλεια ή η διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από συσκευές χρηστών αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε επιχείρηση. Οι επαγγελματίες IT καλούνται να προστατεύσουν τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση σε πληροφορίες, καθώς και την ταχύτερη, πιο αποδοτική επικοινωνία με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χώρου εργασίας της Fujitsu μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ασφάλεια με την πρόσβαση και να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί, ενώ ο οργανισμός σας παραμένει προστατευμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτες περιπτώσεων / Λευκές Βίβλοι

γραφικών

άλλος