Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών
Πρωτοπορία σε μια νέα εποχή ασφάλειας πληροφοριών
Intel® Core™ vPro™ processor family

Ασφαλής χώρος εργασίας

The Secure Workplace

Μήπως οι νέες τεχνολογίες φορητών συσκευών ωθούν την ασφάλεια IT στα όριά της;

Σήμερα, οι εργαζόμενοι κινούνται σε διαφορετικές χώρες, τομείς και θέσεις εργασίας, απαιτώντας ταχύτερη απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα που είναι όλο και πιο διασκορπισμένα. Καθώς οι νεότεροι εργαζόμενοι επιταχύνουν την τάση προς τις πρακτικές BYOD και τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δουλειά, αναδύονται μερικά σημεία προβληματισμού για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ασφάλεια των πληροφοριών.

Ωστόσο το να απαγορεύσετε τα πάντα δεν είναι η απάντηση, καθώς μπορεί να χάσετε νέες μορφές αποδοτικότητας και ενίσχυσης της παραγωγικότητας.  Πώς μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο χωρίς να υποβαθμίσετε την εμπειρία των χρηστών;

Καθώς ο χώρος εργασίας εξελίσσεται, η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε για να ασφαλίσετε τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας πρέπει να αλλάζουν επίσης. Δεν είναι εύκολο να εξισορροπηθεί η πρόσβαση σε πληροφορίες και η παραγωγικότητα με την προστασία των δεδομένων και την ασφάλεια του χώρου εργασίας, ιδίως με τις απειλές που εμφανίζονται.

Εμφάνιση λεπτομερειών Απόκρυψη λεπτομερειών Τι προσφέρει η Fujitsu

LIFEBOOK U7x7

Η εξαιρετική φορητότητα συναντά την απίστευτη ασφάλεια
Το FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7x7 είναι ένα λεπτό, ελαφρύ και κομψό εξαιρετικά φορητό notebook για επαγγελματίες χρήστες. Με πάχος 31,75 cm και βάρος μόλις 1,15 kg προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Η εργονομική προβολή διασφαλίζεται με τις επιλογές αντιθαμβωτικής οθόνης HD, οθόνης FHD ή προαιρετικής οθόνης αφής FHD και ο ενσωματωμένος αισθητήρας φλεβών παλάμης ή δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει εκπληκτική ασφάλεια. Η έξυπνη σχεδίαση συνδυάζει προηγούμενες διασυνδέσεις, όπως VGA πλήρους μεγέθους και εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης, με ένα λεπτό και ανθεκτικό περίβλημα. Το τυπικό εξάρτημα αναπαραγωγής θυρών στη σειρά LIFEBOOK U διευκολύνει την κοινή χρήση στο χώρο εργασίας, στα πλαίσια του σύγχρονου στυλ εργασίας.
Μάθετε περισσότερα

LIFEBOOK S937

Ο κομψός και ανθεκτικός συνεργάτης σας
Το notebook FUJITSU LIFEBOOK S937 διαθέτει λειτουργία αφής για συχνά επιχειρηματικά ταξίδια υψηλών απαιτήσεων. Εργαστείτε με σιγουριά όπου κι αν βρίσκεστε με αυτό το κομψό και ελαφρύ notebook με βάρος από 1,19 kg. Η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει έως και 21 ώρες, η δυνατότητα επιλογής μιας πεντακάθαρης αντιθαμβωτικής οθόνης 33,8 cm (13,3 ιντσών) WQHD ή FHD και η επιλογή μοναδικού αισθητήρα φλεβών παλάμης σας επιτρέπουν να εργάζεστε με ευκολία και ασφάλεια. Απολαύστε ευελιξία με τη θήκη προσαρμογής και τη δυνατότητα αναπαραγωγής θυρών για κορυφαία άνεση στο γραφείο.
Μάθετε περισσότερα

Λύσεις ασφάλειας για το χώρο εργασίας

Εξισορρόπηση της ασφάλειας στο χώρο εργασίας με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Η απώλεια ή η διαρροή ευαίσθητων πληροφοριών από συσκευές χρηστών αποτελεί σημαντικό ζήτημα για κάθε επιχείρηση. Οι επαγγελματίες IT καλούνται να προστατεύσουν τα δίκτυα, τα δεδομένα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση σε πληροφορίες, καθώς και την ταχύτερη, πιο αποδοτική επικοινωνία με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χώρου εργασίας της Fujitsu μπορούν να σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε την ασφάλεια με την πρόσβαση και να βεβαιωθείτε ότι οι εργαζόμενοι είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί, ενώ ο οργανισμός σας παραμένει προστατευμένος.

Διαβάστε περισσότερα